להכנת הקרם וניל - מקציפים את השמנת והסוכר לקרם עמיד ואז מוסיפים את הוניל ונותנים מספר פולסים לקבלת קרם עמיד ואוורירי. לאחר מכן מעבירים לשקית זילוף עם צנטר כוכב ולאחסן במקרר.
להכנת הפחזניות - בסיר בינוני על להבה נמוכה מוסיפים חמאה, מים, ומלח עד לכמעט רתיחה. שכל החמאה תימס, לאחר מכן מורידים מהאש.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עם כף עץ, מחזירים לאש ולבחוש נמרצות עד שמקבלים כדור בצקי. בערך 2-3 דקות.
מעבירים למיקסר עם וו גיטרה על מהירות בינונית ומערבלים כדקה כדי לקרר את המחית. לאחר מכן מוסיפים ביצה עד הטמעה וממשיכים עם שאר הביצים ביצה אחר ביצה.
לאחר שהכל נטמע מגבירים למהירות גבוהה ומקציפים למשך 5-6 דקות עד שמקבלים מרקם חלק ומבריק.
מחממים תנור על 190 מעלות מדף אמצעי.
מזלפים עם צנטר כוכב 1 ס"מ, ולבזוק אבקת סוכר מעל.
מכניסים לאפייה של 10 דקות בערך על 190 מעלות, ואז מורידים ל-175 מעלות ואופים למשך 25 דקות. לאחר אפייה מכבים את התנור ומשאירים בפנים במשך 20 דקות נוספות. לא לפתוח תנור!
מקררים לגמרי לפני שממלאים בקרם - ניתן למלא מהתחתית כמו בתמונה, או לחתוך את הכיפה מעל ולמלא בקרם ואז לכסות עם הכיפה ולבזוק אבקת סוכר.
אפשר להגיש מיד או להכניס למקרר לשעה.