להכנת העוגה - מפרידים את הביצים, ומקציפים את ה-6 חלבונים עם 2 כוסות סוכר על מהירות במשך 4 דקות.
לאחר מכן מורידים מהירות ובהדרגה מוסיפים את החלמונים עם כוס שמן, שוקולית, קקאו, נס קפה, מים רותחים, קמח של פסח, ואבקת אפייה.
לאחר מכן משמנים תבנית ושופכים לתוכה. מכניסים לאפייה רגילה בתנור על חום 180 מעלות למשך 30 דקות בערך.
כשהעוגה מוכנה, מוציאים ונותנים לה להתקרר. לאחר מכן חותכים לקוביות ומצפים בציפוי שוקולד.
להכנת הציפוי שוקולד - ממיסים את הכל בפולסים של 30 שניות במיקרו. לאחר מכן מערבבים ושופכים מעל לעוגה.