בקערה שמים את כל המצרכים לבצק יחד, וללוש עד לקבלת בצק נעים.
לאחר לישה, מחלקים את הבצק ל-4 כדורים שווים.
לוקחים 2 ניירות אפייה, ומרדדים כל כדור בין שני הניירות לא דק.
לאחר מכן מורחים ממרח תמרים ומפזרים מעל את האגוזים. מגלגלים יחד עם נהייר אפייה בזהירות לקבלת רולדה.
מניחים את הרולדות בתבנית עם נייר אפייה, ופורסים עד הסוף בלי להפריד.
מכניסים לאפייה רגילה על חום 180 מעלות למשך 30 דקות בערך.
לאחר אפייה, מוציאים את העוגה ומפזרים אבקת סוכר.