Go Back
עוגת אגוזים גבוהה

עוגת אגוזים גבוהה ורכה לפסח

מככבת כל שנה, כל השנה!
ציון 4.53 על ידי 17 דירוגים
באדיבות: פרח גבסו

ציוד

תבנית 26
כוס חד פעמית לשתייה חמה או כוס אוניברסלית 240 מ"ל

המצרכים

  • 6 ביצים L מופרדות
  • 1 כוס סוכר
  • ½ כוס שמן
  • ½ כוס נס ללא חלב (כף נס עם חצי כוס מים רותחים)
  • ½ כוס קוקוס
  • 1 כוס קורנפלור
  • ¾ כוס אגוזי פקאן + מלך קלויים וטחונים
  • 1 שקית אבקת אפייה

אופן ההכנה

  • נקציף את החלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
  • לאחר מכן מוסיפים בהדרגה את החלמונים והשמן לתערובת החלבונים, ומערבבים עוד חצי דקה.
  • אחרי זאת מוסיפים את כל היבשים ולבסוף את הנס קפה כשהוא חם, ונערבב עוד חצי דקה.
  • נשפוך לתבנית ונכניס לאפייה בתכנית טורבו על חום 160 מעלות למשך 45 דקות בערך.
  • אפשר גם לשפוך מעל שוקולד לבן מומס או פשוט להשאיר כך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.