להכנת העוגה - לפני שמתחילים, מחממים תנור ל-180 מעלות, וממיסים את השוקולד בבן מארי.
בקערה שמים את הביצים שלמות עם הסוכר, סוכר וניל, וחמאה, ומקציפים היטב למשך 5-6 דקות.
לאחר מכן מוסיפים אתה אגוזים, שוקולד מומס, ואבקת אפייה, ומערבבים היטב בתנועות עטיפה בסבלנות עד לאיחוד החומרים.
לצקת לתבנית האפייה ומכניסים לאפייה בתנור למשך 45 דקות בערך.
לאחר אפייה נותנים לעוגה להתקרר קירור מלא. אין בעיה לכסות את העוגה היטב שהיא קרה, ואז לצפות ולמלא יום למחרת אם רוצים.
אפשר לקשט מלמעלה באבקת סוכר, שוקולד, אגוזים, או ציפוי פודינג, או כל מה שאוהבים, ואפשר גם למלא.
למילוי וניל - לצקת בקערה את הכוס חלב עם מיכל השמנת מתוקה, ואז מוסיפים את הפודינג ומקציפים למשך 3 דקות בערך במהירות גבוהה עד שנוצר קרם יציב.
חוצים את העוגה לשתיים, וממלאים בקרם.