להכנת הבצק - מערבבים יחד ידנית את הקמח, חצי כוס שמן, כפית מלח, כוס מים רותחים, וכפית אבקת אפייה. מערבבים היטב.
לאחר ערבוב, מוסיפים את ה-5 ביצים טרופות וממשיכים לערבב טוב.
לאחר מכן נותנים לבצק מנוחה של 20 דקות בערך להפתחה.
לאחר התפחה, משמנים מעט את הידיים ויוצרים כדורים. מניחים את הכדורים על נייר אפייה ומורחים מעל ביצה טרופה ומפזרים שומשום.
מכניסים לתנור לאפייה רגילה בחום של 180 מעלות עד להזהבה.
אפשר לקבוע את גודל הלחמנייה כפי שאוהבים.