נתחיל בהכנת הבסיס - נקציף את החלבונים, נוסיף את הסוכר וסוכר וניל בהדרגה, ואז נמשיך להקציף לעוד 8 דקות בערך עד שמקבלים קצף נוקשה ומבריק.
נוסיף את האגוזים והקוקוס לקצף בתנועות קיפול עדינות, נעביר לתבנית בקוטר 24 ס"מ משומנת וניישר.
נאפה בחום של 170 מעלות למשך 30 דקות בערך ואז נצנן.
נעבור להכנת שכבת מוס השוקולד - נמיס את השוקולד והחמאה יחד בפולסים במיקרוגל. ואז נוסיף את הרום ונערבב.
נחמם את החלב בקלחת. בינתיים בעזרת מטרפה ידנית נערבב בקערה את החלמונים, 2 כפות סוכר גדושות ואינסטנט פודינג שוקולד. כשהחלב כבר מגיע לסף רתיחה לצקת ממנו כרבע כוס בזרם דק לתערובת החלמונים (בערבוב מהיר), ואז יוצקים הכל חזרה לקלחת, ונמשיך לערבב על אש קטנה רק עד להסמכה, ואז נוריד מהאש.
נקפל את תערובת החלמונים והפודינג בתערובת השוקולד ונעביר לקערה גדולה.
בנפרד נקציף את השמנת המתוקה עם 2 כפות סוכר גדושות. נוסיף בהדרגה את הקצפת לקערת השוקולד בתנועות קיפול.
לצקת את המוס על שכבת המרנג שבתבנית וניישר. נכניס למקרר להתייצבות (אפשר גם להכניס למקפיא כשעה - מתייצב מהר יותר).
נעטר את העוגה איך שאוהבים.