קודם יוצרים קציצות - מערבבים יחד את הבשר טחון עם קמח מצה, ביצה, בצל מטוגן חתוך דק, 2 כפות שמן, וחצי כוס מי סודה מבקבוק. מתבלים עם מלח, פלפל, ראס אל חנות, וכפית כורכום. מערבבים היטב ונותנים מנוחה של 15 דקות.
לאחר מכן יוצרים קציצות בעזרת ידיים משומנות.
מקלפים ראש גדול של סלרי וחותכים את הגבעולים לחתיכות בינוניות ביחד עם 2 עלים קצוצים.
שמים בסיר לבישול עם 3 כוסות מים, כף כרכום, ו-4 כפות שמן, ומבשלים עד כמעט רכות. לאחר מכן מוסיפים מלח, פלפל גרוס, ומיץ מחצי לימון.
לשים קציצות מעל ומבשלים. מוסיפים חצי לימון פרוס דק מעל, ואז להוסיף כף מרק עוף ולהמשיך לבשל על להבה נמוכה עד גמר הנוזלים.