Go Back
+ servings
מאפינס שוקולד

מאפינס שוקולד מושחתים

מאפינס שוקולד מושחתים ועסיסיים בכלום זמן
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
כמות 15 מאפינס
זמן הכנה: 5 minutes
באדיבות: אילנה אפינגר

ציוד

קערה לערבוב
קנקן לערבוב
מטרפה
מנג'טים (תחתיות למאפינס)

המצרכים

  • ½2 כוסות קמח
  • ½1 כוסות סוכר
  • 1 כוס קקאו
  • 1 כוס שוקולית
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • 1 כפית סודה לשתיה
  • 3 ביצים
  • 1 כוס שמן
  • 2 כוסות מים
  • 1 שקית סוכר וניל
  • ½ כפית תמצית רום
  • ½ חבילת שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה

  • בקערה מערבבים את כל המרכיבים היבשים.
  • בקנקן טורפים את הביצים,מים,שמן וסוכר וניל.
  • שופכים את הנוזלים על היבשים ומוסיפים את השוקוצ'יפס, מערבבים מינימום ערבוב עד שמתאחד.
  • מוזגים למנג'טים ומפזרים מעל עוד כמה שוקוצ'יפס לקישוט.
  • שמים בתנור ב 170° בערך 25 דקות.

הערות וטיפים

  • לכמות גדולה יותר אפשר פשוט להכפיל את הכמויות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.