Go Back
בלינצ'ס שוקולד

בלינצ\'ס שוקולד קל לפסח

מרקם רך חלומי עם טעם נדיר
ציון 4.45 על ידי 18 דירוגים
באדיבות: בתיה שטאובר

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 1 כף שמן
  • 5 כפות קמח תפוחי אדמה
  • ½ כוס בערך מים או חלב
  • ½ כפית מלח

אופן ההכנה

  • טורפים את כל המרכיבים יחד היטב במטרפה ידנית.
  • מורחים מעט שמן עם מגבת נייר על מחבת טפלון.
  • כשחם מאוד מוזגים עם כף גדולה מהבלילה רק שתכסה את מחבת.
  • מחכים דקה ואז הופכים עם מרית מעץ. אחרי הראשון אפשר לתקן כמויות קמח-מים, אם צריך.
  • מורחים מילוי של נוטלה או שוקולד שחר ומגלגלים. אפשר לקשט מעל בנוטלה עם אבקת סוכר גם.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.