לקערה מכניסים את הביצים, טחינה, סילאן, והמלח וטורפים במטרפה ידנית.
לאחר מכן מוסיפים את האגוזים הטחונים, אגוזים קצוצים (להשאיר קצת לקישוט מעל הלחם), 2 כפות שומשום חום, אבקת אפייה, וצימוקים, וטורפים הכל ביחד.
מעבירים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה, מפזרים שומשום חום ואגוזים קצוצים מעל.
מכניסים לאפייה פס עליון ותחתון על חום 170 מעלות למשך 35 דקות בערך או עד שנועצים שיפוד עץ במרכז הלחם ויוצא יבש.
שולפים את הלחם בעזרת הנייר אפייה ומניחים להצטנן על רשת תנור
ניתן להמיר אגוזים בשקדים טחונים ...צימוקים לא חייב ..ניתן להמיר בפרי מיובש אחר..ניתן להוסיף גרעיני חמניה או כל דבר שתירצו