Go Back
+ servings
קובה אורז

קובה אורז מטוגנת לפסח

קריספיות מעולה בטעם נדיר
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
כמות 25 קובות בערך
באדיבות: מאיה פפיסמדוב

המצרכים

  • למעטפת:
  • 2 כוסות אורז טחון (גרוס למרקם של סולת - אפשר להשיג/לטחון בחנויות לתבלינים ורצוי אורז עגול)
  • 1 - 1 ¼ כוסות קמח מצות
  • 2 כוסות מים רותחים
  • מלח (פלפל, כמון, קינמון, פפריקה, כורכום)
  • 1 ביצה M
  • 1 כף שמן
  • למלית:
  • 400 גרם בשר בקר טחון
  • מעט שומן כבש
  • בצל
  • שן שום אחת
  • בהרט
  • כמון (פפריקה, פלפל ומלח)

אופן ההכנה

  • מערבבים את האורז עם המים הרותחים בקערה, ומשהים אותם כ-20 דקות לצינון וספיגת נוזלים
  • לאחר מכן מוסיפים את המלח, פלפל, כמון, קינמון, פפריקה, כורכום, ביצה, כף שמן, והקמח. מערבבים או ללוש עד שנוצר בצק נוח לעבודה. לאחר מכן מתפיחים לכמה דקות.
  • לוקחים מהעיסה כדורים בגודל כדור פינג פונג בערך (מרטיבים מדי פעם את הידיים) וממלאים במלית הבשר, ומטגנים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.