Go Back
+ servings
קרפ צרפתי

קרפ צרפתי כשר לפסח

ברכות מופלאה ודקיקות מפתיעה
ציון 5 על ידי דירוג אחד
כמות 8 קרפים בערך
באדיבות: ענת אלישע ביטון

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 2 ביצים
  • 1 ¾ כוסות חלב חמים (360 מ"ל)
  • 1 שקית סוכר וניל
  • ¾ כוס קמח תופח כשר לפסח
  • 2 כפות סוכר לבן
  • 1 כף שמן
  • ספריי שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • בקערה גדולה נערבב את כל המצרכים בעזרת מטרפה ידנית. עד שמקבלים עיסה חלקה, במידה ויש גושים מעבירים את הבלילה במסננת דקה.
  • נחמם מחבת בינונית ונתיז מעט ספריי שמן, כשהמחבת חמה לצקת חצי מצקת מהבלילה ונשטח היטב בתנועות סיבוביות של המחבת, כך שהבלילה תתפרש על פני המחבת כמעט לגמרי.
  • נטגן את הקרפ במשך דקה וחצי מכל צד. מומלץ להשתמש במחבת נון סטיק ואין צורך להוסיף שמן בכלל!
  • נוציא את הקרפים זה על זה ונגיש עם נוטלה, המון נוטלה!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.