בקערה נערבב את התפוחים, סוכר, קינמון, ומיץ לימון, ואז נניח בצד ל-20 דקות עד הרכבת העוגה.
בקערת המיקסר, ננפה את הקמח תפוחי אדמה ואת הקמח מצה, ואז נוסיף סוכר ונערבב. לאחר מכן נוסיף שמן וביצים ואז מעבדים עד שמקבלים בצק רך ונעים מאוד. מניחים בצד כדי שהנוזלים ייספגו.
נרכיב את העוגה בתבנית עם נייר אפיה משומנת - נשטח מחצית מהבצק ואז נשטח מעל את מלית התפוחים, ולאחר מכן מניחים את שאר הבצק מעל מלית התפוחים.
נפזר מעל לעוגה את האגוזים קצוצים גס ומכניסים לאפייה בחום 180 מעלות למשך שעה ורבע בדוק עד שהבצק זהוב.
לאחר אפייה וכשהעוגה מוכנה, שופכים מייפל סירופ מעל.