Go Back
+ servings

פחזניות ממולאות בקרם

פחזניות ממולאות בקרם איכותי טעים ונימוח שיגרום לכם להתאהב בכל ביס
ציון 4.20 על ידי 5 דירוגים
כמות 20 פחזניות
זמן הכנה: 20 minutes
באדיבות: מיטל חיות 

ציוד

קלחת לחומרים
מיקסר
שק זילוף עם צנטר כוכב
תבנית לתנור

המצרכים

להכנת הפחזניות

  • 1 כוס מים
  • 100 גרם חמאה
  • ½ כפית סוכר
  • ¼ כפית מלח
  • 1 כוס קמח רגיל
  • 4 ביצים

להכנת הקרם

  • 2 מכלים שמנת מתוקה
  • ½1 כוסות חלב
  • ½1 חבילות פודינג וניל
  • ½ כוס אבקת סוכר

להכנת הקישוט

  • 1 חפיסה שוקולד מומס (100 גרם, אפשר גם מריר)
  • אבקת סוכר (לפזר בנדיבות)

אופן ההכנה

הכנת הפחזניות

  • בקלחת לשים מים חמאה סוכר ומלח.
  • להביא לרתיחה ולהוסיף את כוס הקמח.
  • על אש נמוכה 1-2דק' לערבב תוך כדי עד למרקם חלק (שהבצק יפרד מדפנות הקלחת).
  • להעביר למיקסר עם וו גיטרה 2 דק לקירור.
  • ולהוסיף ביצה ביצה רק כשנבלעת אחת והבצק מתגבש להוסיף עוד ביצה .
  • לשים בשקית זילוף עם צנטר כוכב.
  • לזלף עלתבנית עם נייר אפיה ללא צורך בשימון. צריך מרחב כי הן גדלות.
  • לשים בתנור שחומם מראש על 200° ל 20 דק' על טורבו.

הכנת הקרם

  • מניחים את כל החומרים במיקסר ומערבבים עד לקבלת קרם אחיד.
  • מניחים בשק זילוף ומזלפים לתוך הפחזניות.
  • לאחר הסיום מוסיפים מלמעלה את הקישוט ובתאבון.

הערות וטיפים

  • הצנטר  ששמש למילוי הוא כמו בתמונה כאן.
  • הפחזניות צריכות מרחב בין אחת לשניה בתנור כי הם גדולות, לכן מומלץ להכין כל 10 על תבנית נפרדת.
  • לתת לבצק כמה דק' בודדות מנוחה ולהתקרר לפני הוספת הביצים.
  • בהוספת הביצים רק שהביצה נספגת ממש בבצק להוסיף את השניה וכך את השלישית והרביעית.
  • בתום ה20 דק' לא לפתוח ישר את כל התנור!!.
  • בעדינות לפתוח מעט לקבלת חריץ קטו לשים כף עץ שתשמור על החריץ ולחכות 5 דק'. אחרת יצנחו ולא ישארו גבוהות!!.
  • רק שהתנור מגיע ל200 מעלות להכניס את הפחזניות!.
  • ניתן גם להקפיא. שעה לפני ההגשה להוציא מהמקפיא.(נשמר מצויין).
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.