נתחיל בהכנת הבסיס - נקציף את החלבונים וכוס סוכר לקצף יציב.
לאחר מכן נערבב את החלמונים עם אבקת האפייה, ונקפל לתוך הקצף.
נוסיף גם את הקקאו (רצוי להעביר דרך מסננת קודם שלא יהיו גושים בתערובת), ונערבב בעדינות עד לקבלת בלילה חלקה.
נחמם תנור לחום של 180 מעלות. ניצוק את הבסיס לתבנית משומנת, ונאפה למשך 25 דקות בערך, עד שקיסם יוצא יבש.
נקרר. העוגה צונחת וזה בסדר.
נכין קרם קוקוס - נשים את כל החומרים בסיר קטן על אש בינונית, ונערבב עד שהמחמאה נמסה. נצנן מעט, ואז נמרח על הבסיס הקר.
נכין את הציפוי - נמיס במיקרוגל או בסיר כפול את השוקולד עם המחמאה וחלב קוקוס, עד שנוצרת תערובת חלקה. נצפה את העוגה בשוקולד ונקרר לילה במקרר.