במיקסר נקציף את החלבונים (לבן) עם קורט מלח לקבלת קצף יציב ואז נעביר לקערה אחרת.
בקערה של המיקסר נשים כעת את ה-6 חלמונים (צהוב) ונקציף עם הסוכר שנוסיף בהדרגה, עד לקבלת בלילה תפוחה.
ננמיך מהירות ונוסיפים את הכפית תמצית וניל ,שמן ומים ואז נמשיך להקציף באיטיות.
נוסיף את כל החומרים היבשים: אגוזים, קורנפלור, אבקת אפיה וקמח מצות ונקציף רק עד קבלת בלילה אחידה.
נפסיק פעולת המיקסר ונקפל פנימה בעדינות את קצף החלבונים לבלילה אחידה וחלקה.
נחלק את הבלילה לשתי התבניות מרופדות בנייר אפייה ומשומנות ספריי שמן, ונאפה כל אחת עד שקיסם יוצא יבש, בערך 25 דקות כל אחת.
נצנן היטב.
נכין את קרם - נקציף קצפת צמחית עם פודינג וניל ומים לקצפת יציבה.
נתחיל להרכיב את העוגה - נחלץ את ה-2 העוגות שהכנו מנייר האפייה ונעביר עוגה אחת לתחתית תבנית מלבנית חד פעמי חדשה, נרטיב את העוגה עם חצי כוס מים חמימים מהולים עם חצי כפית נס קפה ואז נמרח מחצית מהקרם.
נכסה עם העוגה השניה שגם אותה נרטיב עם החצי כוס שנותרו ונמרח מעליה את הקרם שנותר.
נקשט בשוקולד מריר מגורד ואגוזים קצוצים.