Go Back
סופלה שוקולד

סופלה שוקולד מתכון מנצח לפסח

רכות ועסיסיות עם פיצוץ שוקולד נמס
עדיין אין דירוגים
באדיבות: אילנית גואברה

ציוד

כוסות נייר של סופלה

המצרכים

  • 2 חבילות שוקולד מריר (200 גרם)
  • 1 חבילה שוקולד חלב (100 גרם)
  • 1 חבילה שוקולד לבן (100 גרם)
  • 4 ביצים
  • 1 חבילה אבקת סוכר (100 גרם)
  • 1 כוס קמח לפסח (או רגיל)
  • 100 גרם חמאה
  • 1 שקית סוכר וניל

אופן ההכנה

  • נקציף את הביצים עם הסוכר, סוכר וניל, ואבקת סוכר עד לקצף יציב.
  • לאחר מכן ננמיך את המיקסר ונוסיף את הקמח.
  • נמיס את החמאה עם השוקולד חלב ומריר ואז נוסיף לקערת המיקסר.
  • נמזוג ל-7 כוסות נייר של סופלה ונשים בכל אחד קוביות שוקולד לבן.
  • נכניס לאפייה רגילה בתנור שחומם מראש על 150 מעלות חום למשך 15 דקות בערך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.