Go Back
מתכון לחרוסת קלה חרוסת

מתכון לחרוסת קלה ב-10 דק'

מתכון לפסח עם חווית טעמים עשירה ומפנקת במינימום השקעה!
ציון 4.50 על ידי 6 דירוגים
באדיבות: דניאל סאלם

המצרכים

  • 500 גרם אגוזי מלך לא קלויים
  • 250 גרם שקדים לא קלויים (כדאי להשקיע בשקד איכותי למי שיכול!)
  • צנצנת סילאן טבעי (לא בהכרח צנצנת שלמה)

אופן ההכנה

  • קולים את השקדים והאגוזים בתנור עד שהם נהיים קריספיים ולא לחים. ואז מצננים לגמרי.
  • טוחנים במעבד מזון לשברים לא דקים מדי ולא עבים מדי.
  • נניח את התערובת בקערה ונוסיף סילאן עד שהכל אחיד. העיסה צריכה להיות לא נוזלית מדי וגם לא קשה, משהו באמצע.
  • אפשר להוסיף יין ופירות יבשים אם אוהבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.