Go Back
קציצות ירק

קציצות ירק טעימות לפסח

במגוון רחב וצבעוני של ירק בריא
עדיין אין דירוגים
באדיבות: מני רחמים

המצרכים

  • 5 ביצים
  • 2 תפוחי אדמה גדולים
  • 2 בצלים בינוניים
  • 1 צרור גדול מאוד של פטרוזיליה
  • 1 כפית בהרט
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית פפריקה
  • 1 כף קמח / קמח מצות לפסח

אופן ההכנה

  • מרתיחים את תפוחי האדמה עד לריכוך, ואז מקלפים אותם ומגרדים בפומפייה.
  • מקלפים את הבצלים ומגרדים אותם בפומפייה, וסוחטים היטב מנוזלים.
  • שוטפים את הפטרוזיליה היטב ואז קוצצים דק.
  • בקערה גדולה, מערבבים את הביצים עם שאר מצרכי המתכון לבלילה אחידה.
  • מחממים שמן במחבת רחבה וגדולה ולצקת כף מבלילת הקציצות.
  • מטגנים את הקציצות כ-3 דקות מכל צד, עד להשחמה.

הערות וטיפים

שדרוגים לקציצות:
  • אפשר להוסיף לתערובת הירק גם קישוא מגורד ומעט גבינה בולגרית קשה מגורדת.
  • מומלץ מאוד להוסיף כ-200 גרם חזה עוף קצוץ דק דק.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.