למעבד מזון (או ביד) מוסיפים את כל החומרים מחוץ למים ומערבבים, ואז בהדרגה מוסיפים את המים עד לקבלת לבצק.
על משטח מקומח מעבדים את הבצק קלות, ואז מחלקים את הבצק לכדורים ומתפיחים כל כדור למשך 5-10 דקות.
משמנים מחבת (רק טפלון להצלחה!) עם מעט שמן ומנגבים עם נייר סופג רק בפעם הראשונה. אין צורך ביותר שמן לאחר מכן.
פותחים כל כדור לגודל הרצוי, ומניחים על מחבת חמה למשך דקה ואז להפוך. מכסים כל לאפה מוכנה במגבת עד שמסיימים את הטיגון לכל הלאפות.