מגרדים בצל (אין צורך לסנן נוזלים), מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, מעט כורכום, מלח, פלפל שחור, וכפית מרק עוף פרווה.
לאחר מכן מוסיפים את הפירורים והביצים הטרופות חצי כוס מים, מערבבים ביד היטב אם נדבק בידיים פשוט מרטיבים את הידיים וממשיכים לערבב.
מחממים שמן עמוק, יוצרים כדורים עם ידיים רטובים (מניחים ליד קערה עם מים זה יותר נוח), משטחים את הכדור בכף היד ומטגנים בלהבה בינונית עד להזהבה משני הצדדים.
ניתן לצפות בפירורי לחם מוזהבים עם שומשום.
הערות וטיפים
הפירורי לחם רגילים - לא מוזהבים, ולא קמח לבן! בפסח אפשר קמח מצה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.