Go Back
עוגת אגוזים

עוגת אגוזים ושוקולד ללא קמח

עם קצפת רכה וחלומית
ציון 4.63 על ידי 8 דירוגים
באדיבות: יוליה רזבני

ציוד

תבנית 24
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

לטורט:

  • 6 ביצים מופרדות
  • ½ כוס סוכר
  • 1 כוס אגוזים טחונים
  • ½ כוס קמח תופח (לפסח - תופח לפסח)
  • 80 גרם שוקולד מריר מגורד
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 כוס שמן

לסירופ:

  • 1 כוס מים חמים
  • 1 כף שטוחה נס קפה
  • 1 כף סוכר

לקצפת:

  • שמנת מתוקה
  • פודינג וניל
  • 1 כוס חלב (לפרווה שמנת צמחית + פודינג)

אופן ההכנה

  • מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
  • לאחר מכן מוסיפים את שאר המצרכים בהדרגה ומערבבים בתנועות עטיפה.
  • שופכים את הבלילה לתבנית משומנת ומכניסים לאפייה על 180 מעלות למשך 30 דקות בערך.
  • מרטיבים את העוגה בסירופ לאחר שמצטננת.
  • מכינים את הקצפת ומורחים מעל לעוגה, ומגרדים 20 גרם שוקולד מריר מעל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.