Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת שוקולד ללא גלוטן (מושלמת לפסח)
טעם משגע במרקם שמיימי. עוגה מושלמת לפסח שמתאימה לכל השנה!
ציון
4.50
על ידי
4
דירוגים
באדיבות:
אפרת סלוצקין
Advertisements
המצרכים
▢
4
ביצים
▢
1 ½
כוסות סוכר
▢
½
כוס שוקולית
▢
½
כוס קקאו
▢
1 ¼
כוסות קמח כרגיל כשר לפסח
▢
1
כוס שמן
▢
1
שקית אבקת אפיה
▢
1
כוס שמנת מתוקה
Advertisements
אופן ההכנה
מקציפים את הביצים עם הסוכר ואז מוסיפים במהירות איטית את השמן ושמנת.
מערבבים בקערה את הקקאו, שוקולית, אבקת אפייה, וקמח.
לאחר מכן מוסיפים את היבשים למיקסר ומאחדים הכל ביחד.
מחממים תנור לחום של 170 מעלות, ומכניסים לאפייה למשך 35-40 דקות.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.