Go Back
עוגת שוקולד

עוגת שוקולד ללא גלוטן (מושלמת לפסח)

טעם משגע במרקם שמיימי. עוגה מושלמת לפסח שמתאימה לכל השנה!
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: אפרת סלוצקין
Advertisements

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 1 ½ כוסות סוכר
  • ½ כוס שוקולית
  • ½ כוס קקאו
  • 1 ¼ כוסות קמח כרגיל כשר לפסח
  • 1 כוס שמן
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כוס שמנת מתוקה
Advertisements

אופן ההכנה

  • מקציפים את הביצים עם הסוכר ואז מוסיפים במהירות איטית את השמן ושמנת.
  • מערבבים בקערה את הקקאו, שוקולית, אבקת אפייה, וקמח.
  • לאחר מכן מוסיפים את היבשים למיקסר ומאחדים הכל ביחד.
  • מחממים תנור לחום של 170 מעלות, ומכניסים לאפייה למשך 35-40 דקות.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.