Go Back
עוגת תפוזים

עוגת תפוזים לפסח בקלי קלות

בטעם מרענן ומרקם חלומי
עדיין אין דירוגים
באדיבות: ז'קלין פדלון

ציוד

תבנית סיליקון 22

המצרכים

  • 3 ביצים
  • ½ כוס שמן
  • 200 גרם סוכר
  • 2 סוכר וניל
  • קורט מלח
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 280 גרם קמח תופח לפסח
  • 50 גרם קוקוס

אופן ההכנה

  • בקערה נטרוף את הביצים יחד עם הסוכר, שמן, סוכר וניל, ומיץ תפוזים, עד שמקבלים תערובת אחידה ודלילה.
  • לאחר מכן, מוסיפים את הקמח ונערבב בצורת מעטפה
  • לצקת בתבנית סיליקון ומכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 170 מעלות, למשך 35-40 דקות.
  • מקררים עד פושר, ואז מחלצים בעדינות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.