נמיס את השוקולד וחמאה מעל בן מארי (נשים בקערה חסינה לחום ונניח מעל סיר עם מים רותחים, ללא מגע במים, השוקולד יימס מהאדים). ואז נערבב לתערובת חלקה ונניח לצינון.
נקציף את החלמונים במהירות גבוהה, נוסיף בהדרגה ¾ כוס סוכר, ונקציף למספר דקות לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
נוסיף לתערובת החלמונים את תערובת השוקולד, ונערבב בתנועות קיפול. נוסיף גם את השקדים ואת הליקר, נערבב בתנועות קיפול עד לאיחוד התערובות.
נקציף חלבונים עם קורט מלח לקצף לבן, נוסיף את רבע כוס הסוכר ונקציף עוד 3 עד 4 דקות לקצף יציב.
נערבב את קצף החלבונים בהדרגה ובתנועות קיפול לתערובת החלמונים ושוקולד.
נשים בתבנית משומנת ונאפה בתנור שחומם מראש ב 160 מעלות, למשך 50 דקות בערך.
לפני ההגשה נקשט באבקת סוכר.