Go Back
בורקס טורקי

בורקס טורקי כשר לפסח

מלא בגבינות עשירות עם תרד
ציון 1 על ידי דירוג אחד
באדיבות: נלי לוי
Advertisements

המצרכים

  • דפי אורז
  • 3 ביצים
  • 1 כוס מים
  • ½ כוס שמן זית
  • מעט מלח

למילוי:

  • גבינת פטה
  • גבינה בולגרית
  • מוצרלה
  • תרד
Advertisements

אופן ההכנה

  • לדפי אורז - קערה שמים את הביצים, מים, שמן זית, ומלח, וטורפים הכל יחד. לאחר מכן מכניסים כל פעם 4 דפי אורז לתוך הבלילה עד שמתרככים.
  • משמנים את משטח העבודה ומניחים דף רודף דף.
  • למילוי - שמים בקערה את הגבינות, עם התרד שמאדים על מחבת עם מעט שמן זית.
  • שמים מהמילוי באמצע הדפים, ומגלגלים לרוחב לאט בצורה סימטרית (לראות סרטון). לאחר שמקבלים נחש, מגלגלים לאורך לקבלת שבלול.
  • מורחים מעל לבורקסים שוב מהבלילה של הביצים, ואז מפזרים שומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות בתכנית טורבו עד להזהבה. בערך 20 דקות.
Advertisements

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה: 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.