לדפי אורז - קערה שמים את הביצים, מים, שמן זית, ומלח, וטורפים הכל יחד. לאחר מכן מכניסים כל פעם 4 דפי אורז לתוך הבלילה עד שמתרככים.
משמנים את משטח העבודה ומניחים דף רודף דף.
למילוי - שמים בקערה את הגבינות, עם התרד שמאדים על מחבת עם מעט שמן זית.
שמים מהמילוי באמצע הדפים, ומגלגלים לרוחב לאט בצורה סימטרית (לראות סרטון). לאחר שמקבלים נחש, מגלגלים לאורך לקבלת שבלול.
מורחים מעל לבורקסים שוב מהבלילה של הביצים, ואז מפזרים שומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות בתכנית טורבו עד להזהבה. בערך 20 דקות.