להכנת הבסיס - קוצצים את השוקולד, ומכניסים לקערה עם החמאה, וממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, עד שמקבלים תערובת חלקה ומבריקה.
לאחר 5 דקות, מוסיפים את החלמונים ( צהובים ) כל פעם אחת ומערבבים היטב עם מטרפה
בקערת מיקסר שמים את החלבונים וסוכר ומקציפים יחד לקצף תפוח ויציב. ואז מעבירים את תערובת השוקולד לחלבונים ומקפלים בעדינות עד שמתאחד
לצקת לתבנית ומכניסים לאפייה בתנור מחומם על 180 מעלות למשך 20 -25 דקות.
להכנת המוס קפה - מקציפים הכל יחד לקצף יציב, ואז לצקת מעל הבסיס.
להכנת ציפוי שוקולד - לקערה מכניסים את השוקולד, חמאה, וחלב. ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, עד שמקבלים תערובת חלקה ומבריקה. לצקת מעל לעוגה.
מקררים מספר שעות.