להכנת הבצק - בקערה שמים את הביצים עם 4 כפות שמן, ומערבבים טוב. לאחר מכן מוסיפים את המלח, אבקת אפייה, קמח תפוחי אדמה, וכוס וחצי מים מהברז, ומערבבים במטרפה ידנית שלא יהיו גושים ושהתערובת תהיה דלילה.
משמנים מחבת טפלון בטיפונת מרגרינה. עם מצקת שמים במחבת ומזיזים אותה שהתערובת תכסה את הכל. מטגנים רק צד אחד ל-2 דקות ואז מעבירים לצלחת.
נעבור למילוי - במחבת מטגנים את הבצל (קצוץ) ואז מוסיפים לו את הבשר טחון, ומערבבים עם התבלינים. לאחר שהבשר מבושל מקררים אותו, ואז ממלאים בבלינצ'ס על הצד המטוגן, ומגלגלים. צריך שהצד הלא מטוגן יהיה מהחוץ.
בערב החג, טובלים בביצה טרופה ובקמח מצה (אפשר גם בלי) ומטגנים משני הצדדים.
מעבירים לתבנית ומכינים רוטב פטריות - מטגנים את הבצל ומוסיפים לו את הפטריות עם קצת פלפל על אש נמוכה. אם צריך אפשר להוסיף מים ולתקן תיבול.
שופכים על הבלינצ'ס.
חוץ מבשר, אפשר גם למלא את הבלינצ'ס בפירה עם בצל, פטריות מטוגנות עם בצל, כבד קצוץ עם בצל, ומה שמתחשק.