במים רותחים לחלוט את עלי התרד לדקה , ואז נותנים להם לעמוד כ-20 דקות כדי שיגירו את הנוזלים.
מערבבים יחד את הגבינות, התרד התבלינים והביצה במעבד מזון.
דף ראשון - מרטיבים דף ראשון וממלאים לאורכו כמעט עד הקצה בשליש תערובת, מגלגלים, מקפלים קצה של הדף כלפי פנים ולשים בתבנית .
דף שני - מרטיבים, ואז ממלאים לכל אורכו ומגלגלים.
דף שלישי - בדיוק כמו הדף הראשון.
מרכיבים את הדפים לצורת שבלול - דף ראשון בפנים, לאחריו השני והשלישי, הקצה המקופל כלפי חוץ סוגר את הספירלה.
מורחים בביצה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד השחמה.
מרסקים העגבניות, ומתבלים במלח את העגבניות הקלופות.