Go Back
קציצות כרישה \ פרסה

קציצות כרישה פרסה קלות להכנה

רכות עם בשר טחון עסיסי
עדיין אין דירוגים
באדיבות: אורלי חסידי אליהו

המצרכים

  • 4 ק"ג פרסה (כרישה)
  • ½ ק"ג בשר טחון
  • 6-7 ביצים
  • 2 כוסות קמח מצה
  • תבלינים לפי הטעם (מרק עוף, פלפל שחור, מלח אם רוצים)

אופן ההכנה

  • קוצצים בצורה גסה כמו לסלט את הפרסה בחלק הלבן וירוק בהיר (בלי העלים). אפשר גם לטחון למי שמעדיף.
  • לאחר מכן שוטפים ומרתיחים למשך חצי שעה. לאחר רתיחה מעבירים לסננת עד שכל המים יירדו, ואז מעבירים לקערה.
  • מוסיפים לקערה את הבשר טחון, ביצים, קמח, ותבלינים, ומערבבים הכל היטב. אם דליל מדי אפשר להוסיף עוד פירורי מצה.
  • יוצרים קציצות ומטגנים בשמן משני הצדדים עד השחמה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.