Go Back
מגולגלות תמרים

מגולגלות תמרים אגוזים רכות

קלות וקלילות בטעם
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: חני קונאשוילי

המצרכים

  • 4 כוסות קמח
  • ½ כוס שמן
  • 200 גרם חמאה/מחמאה
  • ½ כוס מיץ תפוזים עדיף טרי
  • 2 כפות סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 שקית אבקת אפיה

למילוי:

  • ממרח תמרים
  • מעט קינמון
  • אגוזי פקאן גרוסים גס (לא חובה)

אופן ההכנה

  • מערבבים הכל עד לאיחוד, ואז מחלקים ל-3 כדורים
  • מרדדים על משטח מקומח קלות למלבן.
  • מורחים מהמילוי תמרים ומפזרים מעט קינמון, מי שאוהב יכול לפזר גם אגוזי פקאן גרוסים גס מעל. לאחר מכן מגלגלים לרולדה.
  • מעבירים לתבנית עם נייר אפייה, וחורצים פסים לעובי הרצוי אבל לא עד הסוף.
  • מכניסים לאפייה בתנור מחומם על 180 מעלות עד להזהבה. 25 דקות בערך.
  • אחרי האפיה כשזה פושר לחתוך עד הסוף לשמור בכלי אטום.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.