Go Back
קינוח פרווה לפסח - חטיף בריאות

קינוח פרווה לפסח ללא אפייה

בהכנה קלה ומהירה
ציון 4.55 על ידי 11 דירוגים
באדיבות: חני אסור

ציוד

מעבד מזון (חובה)

המצרכים

מילוי:

  • 200 גרם תמרים (מג'הול ללא גרעין)
  • 50 גרם טחינה גולמית
  • 20 גרם זרעי צ'יה
  • 60 גרם אגוזי מלך

ציפוי:

  • 200 גרם שוקולד מריר 60%
  • 20 גרם שמן זית (2-3 כפות - לא להיבהל הטעם לא מורגש)

אופן ההכנה

  • קודם טוחנים במעבד את התמרים, טחינה, זרעי צ'יה, ואגוזי מלך.
  • אפשר לגלגל לכדורים, ואפשר לסדר בתבניות סיליקון מלבניות. לאחר מכן מכניסים להקפאה של שעה.
  • לאחר הקפאה, טובלים את החטיפים בציפוי שוקולד (לא חובה).
  • לציפוי שוקולד - מחממים הכל בקערה במיקרוגל עד לבלילה אחידה.
  • לאחר מכן טובלים את החטיפים בציפוי, ומעבירים למקרר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.