להכנת התחתית - מקציפים בקערה את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
בקערה נפרדת נערבב את שאר החומרים.לאחר מכן מקפלים את הקצף לתערובת השנייה.
מכניסים לאפייה בחום בינוני למשך 15-20 דקות. בודקים שקיסם יוצא יבש. מצננים.
להכנת שכבת הוניל - מקציפים את הכל יחד.
להכנת שכבת המוס - בקערה נקציף את החלבונים וסוכר יחד לקצף יציב.
בסיר על אש קטנה, נמיס את שאר המצרכים מלבד החלמונים, כשתערובת השוקולד אחידה מכניסים תוך כדי בחישה את החלמונים ומערבבים היטב.
מצננים, ואז מקפלים עם קצף החלבונים לתערובת אחידה.
להרכבת העוגה - את קרם הוניל מורחים על התחתית ומעל שופכים המוס, ואז מכניסים למקרר ליום.