Go Back
עוגת סולת קלה

עוגת סולת קלה ועסיסית

ספוגה בסירופ נדיר ועשיר
עדיין אין דירוגים
באדיבות: מדלן מקסימוב

ציוד

תבנית חד פעמית בינונית

המצרכים

לעוגה:

  • 3 כוסות סולת
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 3 ביצים L
  • 1 כוס שמן
  • ½ כוס מיץ תפוזים

לסירופ:

  • 2 כוסות סוכר
  • ½ כוס דבש
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 5 טיפות מי ורדים
  • מיץ לימון ממש כמה טיפות
  • 1 כוס מים

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל החומרים יחד עד לקבלת תערובת אחידת ומוצקת.
  • לאחר ערבוב, מעבירים את התערובת לתבנית ומהדקים. אפשר לא לשמן את התבנית כי זה לא נדבק ויוצא בקלות.
  • מכניסים לאפייה בתנור על חום 170 מעלות עד הזהבה.
  • בינתיים מכינים את הסירופ על ידי בישול הכל על אש נמוכה.
  • כשהעוגה חמה והסירופ קר, שופכים את הסירופ.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.