בקערת המיקסר נערבב את כל המצרכים היבשים (קמח סוכר קורנפלור מלח שמרים). לאחר מכן נוסיף ביצים, חצי מכמות השמן, כוס מים, ונתחיל ללוש. נוסיף מים בהדרגה עד שקערת המיקסר נקיה מקמח.
נמשיך לישה על מהירות בינונית לעשר דקות.
נשמן קערה ונתפיח בה לחצי שעה, כשהבצק משומן מעט ועטוף בשקית.
אחרי ההתפחה נשבור את הבצק וללוש מעט ואז נתפיח שוב לעוד עשר דקות.
אחרי ההתפחה, נחלק את הבצק למספר חלקים שווים. כל חלק נרדד לעיגול ונגלגל לרצועה קטנה. כל רצועה נניח בצד ונכסה בשקית רופפת.
נחזור לרצועה הראשונה ונגלגל אותה לרצועה גדולה יותר. ככה מגלגלים את כל הרצועות.
ליצור חלות ולהניח אותם בתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה. חשוב שנניח את החלות במרחק ולא צמודות אחת לשניה.
אחרי שנסיים לקלוע חלות, נכניס את התבניות לתנור להתפחה אחרונה והכי חשובה. נדליק טיימר (רק טיימר ולא חימום) לחצי שעה.
אחרי ההתפחה האחרונה, נוציא בעדינות את התבניות מהתנור ונדליק את התנור על 180 מעלות טורבו.
נניח קערה עם מים בתחתית התנור.
נבריש ממש בעדינות את הבצק בביצה ונפזר שומשום או קצח. נאפה למשך 25 דקות בערך או עד להשחמה יפה.
אחרי האפיה, נשפריץ מים על החלות ונכסה מיד במגבת נקיה. אחרי 10 דקות נעביר את החלות על רשת.