Go Back
קרפ צרפתי

קרפ צרפתי אמיתי

מוצלח, רך, ודקיק כמו נייר
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: הדס שושן כהן

המצרכים

  • 1 כוס קמח רגיל
  • 2 ביצים
  • 1 כוס חלב
  • 1 כף סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כף שמן
  • 2 כפות מים

אופן ההכנה

  • נערבב את כל המצרכים בקערה עד שכל החומרים מתערבבים היטב ואין גושים.
  • נחמם היטב מחבת ונשמן אותה במעט מאוד שמן (הכי טוב למרוח את השמן על המחבת בעזרת נייר סופג)
  • נשפוך מעט מהבלילה למחבת ונפזר אותה כך שיווצר עיגול גדול בגודל המחבת.
  • לאחר דקה וחצי בערך, נהפוך את הקרפ לצד השני, לעוד כדקה.

הערות וטיפים

סרטון הכנה:
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.