Go Back
דג סלמון

דג סלמון בתנור בקלי קלות

עסיסי ומלא בטעמים עדינים
עדיין אין דירוגים
באדיבות: מלי מלכה

המצרכים

  • נתחי סלמון
  • מלח (פלפל)
  • שמן זית
  • כף סילאן
  • שום חתוך גס

אופן ההכנה

  • ממלחים את הנתחים ומשמנים בשמן זית, מוסיפים כף סילאן ושום חתוך גס.
  • מערבבים הכל היטב ומסדרים בתבנית התנור.
  • אפשר גם להוסיף כל יקר לדג, כמו עגבניות שרי, לימון, אורגנו, וכו'.
  • מכניסים לאפייה בתכנית רגילה בתנור מחומם על 180 מעלות חום למשך 20 דקות בערך.
  • מידי פעם להשקות את הדג ברוטב כך לא מתייבש.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.