מתחילים בתחתית - מערבבים את הקמח, סוכר, וקקאו יחד היטב.
בקערה נפרדת שמים את שאר המרכיבים (בלי המים הרותחים), ומערבבים היטב, לאחר מכן שופכים לקערה של החומרים היבשים ואז שופכים את המים הרותחים ומערבבים.
מכניסים לאפייה בחום בינוני למשך 15 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
להכנת הקרם - מקציפים את כל המרכיבים יחד. מצפים את העוגה בקרם, ומצננים בחוץ (אין צורך להכניס למקפיא).
להכנת גנאש - מבשלים את כל החומרים על אש קטנה עד המסה וסמיכות. שופכים את הגנאש מעל לקרם.
מכניסים למקרר יום לפני הגשה.