להכנת הבצק - בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה עם הקמח וסוכר, ומעבדים למשך דקה בערך, עד לקבלת בצק פירורים.
לאחר מכן מוסיפים את הביצים ומים ומעבדים עד לקבלת בצק נעים למגע ולט דביק.
מקמחים מעט את השיש ומרדדים את הבצק לעובי דק (אבל לא דק מדי), ואז מעבירים לתבנית פאי משומנת היטב ומכניסים למקפיא למשך שעה.
מחוררים את הבצק, מניחים מעליו נייר כסף, ושופכים על הנייר כסף שעועית / חומוס יבש (תשמש כמשקולת לבצק). אופים בתנור על 180 מעלות בתכנית טורבו למשך 20 דקות בערך. לאחר מכן מוציאים את השעועית ואופים עוד 3 דקות, ואז מוציאים.
להכנת הקרם - מקציפים את החלמונים, מיץ לימון, גרידה יחד למספר שניות, ואז מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים עוד לכמה שניות.
מעבירים לפאי ואופים על 180 מעלות למשך 10 דקות. לאחר מכן מוציאים ומצננים, ואז מכניסים למקרר לשעה.
להכנת הקצפת - מקציפים את החומרים לקצף יציב, ואז מעבירים לשקית זילוף עם צנטר עגול ומזלפים מעל. מפזרים מעל גם מגרידת לימון.