מערבבים את היבשים לבד ואת הרטובים לבד ומאחדים ביניהם עד לקבלת בצק רך.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד, מכניסים למקרר לשעה לפחות.
עכשיו לספירלה - מקמחים משטח, פותחים את הבצק למלבן אחד גדול, חותכים 5 רצועות לאורך רווח של 5 ס"מ בערך, במרכז הרצועה
מניחים גבינה מגורדת וזיתים, מקפליפ את השוליים ומהדקים טוב טוב שלא יפתחו.
ניקח רצועה אחת ומגלגלים בצורת ספירלה על התבנית וכך מצרפים את כל הרצועות אחת אחרי השניה כמו שבלול גדול.
מורחים ביצה ושומשום מעל ומכניסים לאפייה בתנור על חום 170 מעלות למשך רבע שעה בערך, עד הזהבה.