להכנת הבצק - בקערת מיקסר או בלישה ביד, שמים את הקמח, שמרים, סוכר, פודינג וניל, ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים את הביצים ואת החמאה החתוכה וללוש, ואז מוסיפים חלב פושר או מים בהדרגה, למזוג לאט לפי הצורך.
אחרי זאת מוסיפים רבע כפית מלח וללוש 10 דקות עד לבצק גמיש. ואז מניחים בקערה משומנת טיפה ומכסים בניילון נצמד למשך שעה וחצי.
להכנת המילוי - ממיסים את החמאה ומוסיפים את קקאו, סוכר, וקינמון.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח למרובע גדול ודק, מורחים את המילוי על כל הבצק, ואז מקפלים לחצי. לאחר מכן מרדדים שוב שהמילוי בפנים. חותכים לחצי את הבצק לרוחב ובכל חצי חותכים משולשים.
מגלגלים מהחלק הרחב של המשולש ומניחים בשכבה אחת במרווחים קטנים, בתבניות עגולות עם נייר אפייה. מכסים עם מגבת למשך 45 דקות.
מברישים בביצה טרופה, ואופים במשך שני מלמטה על 175 מעלות למשך 30 דקות בערך.
בינתיים מבשלים את הסירופ - מבשלים את כל המרכיבים יחד עד שמסמיך למשך 8 דקות בערך, מקררים ושופכים על הרוגלך.