מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה קודם, ואז מוסיפים את הנוזלים ולשים עד לקבלת בצק רך ונעים. אם הבצק יוצא יבש להוסיף עוד מים רותחים.
לא צריך להתפיח את הבצק ומתחילים ישר לעבודה - אפשר להכין אוזני המן או כל עוגייה אחרת.
לעוגיות - מכינים איזה מילוי שרוצים (תמרים, שוקולד, חלווה, ריבה), מרדדים את הבצק לעלה ומורחים מעל את המילוי.
מגלגלים לרולדה וחותכים פרוסות לא עד הסוף עם סכין חדה.
אין צורך להבריש בביצה. מניחים על נייר אפייה בתבנית ואופים על חום 180 מעלות למשך 20-30 דקות.
מפזרים מעל אבקת סוכר ושומרים בכלי עם מכסה.