Go Back
+ servings
אוזני המן

אוזני המן במילוי פרג ואגוזים

מוצלחות, פריכות, ונימוחות
עדיין אין דירוגים
כמות 70 יחידות בערך
באדיבות: ג'וזט רביב

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

לבצק:

  • 6 כוסות קמח
  • 2 חבילות מחמאה בטמפ' חדר
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כוס סוכר
  • 4 חלמונים
  • 7 כפות מיץ תפוז
  • קליפת תפוז מגורדת

למילוי פרג:

  • 450 גרם פרג
  • 1 כוס סוכר
  • ¼ חבילה מחמאה
  • 3 כפות ריבה
  • ¼ כוס מיץ תפוז
  • גרידת לימון
  • אגוזים קצוצים

אופן ההכנה

  • להכנת הבצק - נלוש את כל המרכיבים של הבצק לישה טובה.
  • לאחר לישה, נרדד את הבצק לעלה, וקורצים עיגולים.
  • ממלאים את העיגולים באיזה מילוי שרוצים, ואז סוגרים, אבל לשים לב לא לסגור עד הסוף בפינות, וזה על מנת להשאיר פתחי אוורור. כשסוגרים את האוזן המן בפינות עד הסוף זה גורם להם להתפוצץ ולהיפתח (ואת זה אנחנו רוצים למנוע)
  • להכנת מילוי הפרג - מבשלים את כל מרכיבים יחד חוץ מהאגוזים, ולבסוף מוסיפים את האגוזים ומצננים.
  • ממלאים ואופים בתנור מחומם ל-160 מעלות עד הזהבה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.