להכנת הבצק - נלוש את כל המרכיבים של הבצק לישה טובה.
לאחר לישה, נרדד את הבצק לעלה, וקורצים עיגולים.
ממלאים את העיגולים באיזה מילוי שרוצים, ואז סוגרים, אבל לשים לב לא לסגור עד הסוף בפינות, וזה על מנת להשאיר פתחי אוורור. כשסוגרים את האוזן המן בפינות עד הסוף זה גורם להם להתפוצץ ולהיפתח (ואת זה אנחנו רוצים למנוע)
להכנת מילוי הפרג - מבשלים את כל מרכיבים יחד חוץ מהאגוזים, ולבסוף מוסיפים את האגוזים ומצננים.
ממלאים ואופים בתנור מחומם ל-160 מעלות עד הזהבה.