קודם נקציף במיקסר את המזולה עם אבקת סוכר, ואז נוסיף את הביצים, שמן, מיץ תפוזים, וגרידת לימון.
מוסיפים את הקורנפלור ואת הקמח וממשיכים ללוש עד שמקבלים בצק רך ונעים.
למי שמעוניין בחצי בצק בטעם שוקולד - נחלק את הבצק לשניים, חלק ראשון מחזיקים למיקסר (זה הבצק הרגיל), ובחלק השני פותחים ושמים 4 כפות שוקולד השחר ומתחילים ללוש עד שהכל מתאחד לבצק בצבע חום (אם הבצק רך מדי – להוסיף חצי כוס קמח)
נרדד את הבצק, נקרוץ עיגולים, ונמלא במה שאוהבים - תמרים, פרג, חלווה, לוטוס, ועוד.
נניח על תבנית אפייה מרופדת למשך 10 דקות של מנוחה, ואז נאפה בחום של 170 מעלות עד להזהבה עדינה.
נוציא ונפזר אבקת סוכר.