Go Back
עוגת קרמבו

עוגת קרמבו משודרגת

בטעם משגע ומראה מגרה
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: בלוריה חממה

ציוד

תבנית מספר 26

המצרכים

לעוגה:

  • 6 חלבונים
  • ½ כוס סוכר
  • 6 חלמונים
  • 4 כפות קקאו
  • 1 כף קמח תופח
  • ½ כוס נס קפה

לקרם:

  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס חלב
  • 1 שמנת מתוקה

לציפוי:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • ½ כוס שמנת מתוקה
  • לקישוט (לא חובה :)
  • 80 גרם שוקולד לבן

אופן ההכנה

  • להכנת העוגה - קודם נקציף את ה-6 חלבונים עם הסוכר, כשהקצף נוקשה נוסיף את החלמונים, קקאו, וקמח תופח.
  • נכניס לאפייה בתבנית על 180 מעלות אפיה למשך חצי שעה, עד שהתחתית אפויה, ואז נוציא מהתנור ונרטיב עם חצי כוס משקה נס קפה, נצנן.
  • להכנת הקרם - נקציף את האינסטנט פודינג וניל, עם החלב והשמנת המתוקה עד לקבלת קרם סמיך, ואז נמרח על התחתית לאחר שהתקררה.
  • לציפוי - נחמם במיקרוגל את השוקולד המריר עם חצי כוס שמנת מתוקה כדקה, נערבב עד שהשוקולד נמס ונצפה את העוגה. נקרר לפחות 6 שעות.
  • לקישוט - ממיסים את השוקולד לבן ושמים בתוך שקית זילוף שקופה. נגזור את הקצה שיהיה חור קטן, ומזלפים עיגולים מאמצע העוגה עד סופה (עיגול בתוך עיגול). לוקחים קיסם מהאמצע ומושכים קו החוצה ואז מושכים קו פנימה, ושוב חוזר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.