להכנת העוגה - קודם נקציף את ה-6 חלבונים עם הסוכר, כשהקצף נוקשה נוסיף את החלמונים, קקאו, וקמח תופח.
נכניס לאפייה בתבנית על 180 מעלות אפיה למשך חצי שעה, עד שהתחתית אפויה, ואז נוציא מהתנור ונרטיב עם חצי כוס משקה נס קפה, נצנן.
להכנת הקרם - נקציף את האינסטנט פודינג וניל, עם החלב והשמנת המתוקה עד לקבלת קרם סמיך, ואז נמרח על התחתית לאחר שהתקררה.
לציפוי - נחמם במיקרוגל את השוקולד המריר עם חצי כוס שמנת מתוקה כדקה, נערבב עד שהשוקולד נמס ונצפה את העוגה. נקרר לפחות 6 שעות.
לקישוט - ממיסים את השוקולד לבן ושמים בתוך שקית זילוף שקופה. נגזור את הקצה שיהיה חור קטן, ומזלפים עיגולים מאמצע העוגה עד סופה (עיגול בתוך עיגול). לוקחים קיסם מהאמצע ומושכים קו החוצה ואז מושכים קו פנימה, ושוב חוזר.