Go Back
+ servings
קציצות ירק בתנור

קציצות ירק בתנור שנחטפות

מתכון קל ומהיר לארוחת ערב חלבית מפנקת שכל המשפחה תאהב, במיוחד הילדים!
ציון 4.50 על ידי 10 דירוגים
כמות 40 קציצות
באדיבות: איתי אהרון

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה קרה
סיר בישול
תבנית אפייה בינונית
Advertisements

המצרכים

  • 3 תפוחי אדמה (בינוניים)
  • 3 גזרים (מגורדים)
  • 1 חופן פטרוזיליה
  • ½ כוס גבינה צהובה (מגורדת)
  • 2 כפות גבינה בולגרית (מגורדת - לא חובה)
  • ½ כוס פירורי לחם
  • 2 ביצים
  • מלח (קורט - אם מוסיפים גבינה בולגרית אז להוסיף פחות מלח)
  • פלפל שחור גרוס (לפי הטעם)
  • 4 כפות שמן
Advertisements

אופן ההכנה

  • מבשלים עד ריכוך את התפוחי אדמה בינוניים, ומוסיפים לקערה ומועכים.
  • לאחר מכן מוסיפים מעל את הגזרים המגורדים, חופן פטרוזיליה, גבינות, פירורי לחם, ביצים, מלח, פלפל שחור, ושמן.
  • מערבבים היטב עם ידיים רטובות.
  • עושים כדורים (פחות מכדור פינג פונג) ומתבלים עם שומשום (אם אוהבים).
  • מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 20 דקות בערך.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.