להכנת הבצק - בקערה שמים את הקמח, שמרים, וסוכר, ומערבבים יחד. לאחר מכן מוסיפים את ה-2 כוסות מים פושרים תוך לישה ובהדרגה לפי הצורך.
ללוש במיקסר או ביד ואז מוסיפים חצי כוס שמן וכף מלח וללוש לעוד 10 דקות.
לאחר מכן, במידה והבצק יבש – מוסיפים מים בטיפות עד לקבלת בצק שדבוק לקרקעית אבל מנותק מהדפנות, והבצק חלק.
משמנים משטח בטיפה שמן ומורידים את הבצק אליו, ללוש טיפה בידיים ואז עושים כדור ומניחים בקערה.
מכסים בניילון נצמד למשך 45 דקות בלבד! לאחר מכן מחלקים את הבצק ל- 16 כדורים, מכסים במגבת את הכדורים למשך 10 דקות.
להכנת המילוי - מטגנים את הבשר היטב עם התבלינים (פפריקה, מלח, פלפל), ניתן גם להוסיף צנוברים או פטריות במידה ואוהבים. לתת לבשר להתקרר
לאחר התפיחה של הבצק, משטחים כל כדור ביד וממלאים בבשר.
מכניסים לאפייה של 180 מעלות עד להזהבה.