Go Back
עוגת מוס שוקולד קפה

עוגת מוס שוקולד קפה

עם שכבת מוס שוקולד לבן וקוקוס
עדיין אין דירוגים
באדיבות: אלינור עוז

המצרכים

מוס שוקולד חלב וקפה:

  • 1 כפית ג'לטין
  • 1 כף ועוד 1 כפית מים
  • 250 גרם שוקולד חלב קצוץ
  • 100 גרם מחית פרלינה לוז (או נוטלה)
  • 2 כפות חלב
  • 2 כפות מים רותחים מעורבב עם 2 כפיות נס
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה קרה מאוד (2 קופסאות)

מוס שוקולד לבן:

  • 150 גרם שוקולד לבן
  • 1 שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 1 כף קוקוס

אופן ההכנה

  • להכנת מוס שוקולד חלב - קודם משרים את הג'לטין עם כף ועוד כפית מים יחד למשך 10 דקות.
  • לאחר מכן, ממיסים את השוקולד, מחית פרלינה, ו-2 כפות חלב יחד.
  • אחרי זאת מוסיפים את תערובת הנס עם המים.
  • ממיסים את תערובת הג'לטין ומוסיפים לתערובת השוקולד.
  • מקציפים שמנת מתוקה יציבה, ומוסיפים מעט לקערת השוקולד, ואז שופכים את התערובת כולה לקצפת ומקפלים.
  • להכנת מוס שוקולד לבן - ממיסים את השוקולד לבן יחד עם רבע כוס שמנת מתוקה, ואת יתרת השמנת מקציפים. לאחר מכן מאחדים תערובות ומוסיפים כף קוקוס. מקפיאים לכמה שעות.
  • להרכבת העוגה - מכינים את המוס שוקולד חלב, שמים חצי מהבלילה ברינג ומקפיאים לשעה. לאחר מכן מניחים מעל את המוס הלבן ושופכים מעליו את יתרת מוס השוקולד ומקפיאים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.