להכנת מוס שוקולד חלב - קודם משרים את הג'לטין עם כף ועוד כפית מים יחד למשך 10 דקות.
לאחר מכן, ממיסים את השוקולד, מחית פרלינה, ו-2 כפות חלב יחד.
אחרי זאת מוסיפים את תערובת הנס עם המים.
ממיסים את תערובת הג'לטין ומוסיפים לתערובת השוקולד.
מקציפים שמנת מתוקה יציבה, ומוסיפים מעט לקערת השוקולד, ואז שופכים את התערובת כולה לקצפת ומקפלים.
להכנת מוס שוקולד לבן - ממיסים את השוקולד לבן יחד עם רבע כוס שמנת מתוקה, ואת יתרת השמנת מקציפים. לאחר מכן מאחדים תערובות ומוסיפים כף קוקוס. מקפיאים לכמה שעות.
להרכבת העוגה - מכינים את המוס שוקולד חלב, שמים חצי מהבלילה ברינג ומקפיאים לשעה. לאחר מכן מניחים מעל את המוס הלבן ושופכים מעליו את יתרת מוס השוקולד ומקפיאים.