Go Back
עוגיות שוקולד עם עדשים

עוגיות שוקולד עם עדשים

עוגיות צבעוניות בטעם עשיר
עדיין אין דירוגים
באדיבות: MisterCupcake

המצרכים

  • 200 גרם חמאה רכה (בטמפרטורת החדר)
  • ¾ כוס סוכר לבן (150 גרם)
  • ¾ כוס סוכר חום (180 גרם)
  • 2 ביצים
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 ½ כוסות קמח (350 גרם)
  • 2 כפות קקאו
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • 1 כפית סודה לשתיה
  • 1 כוס סוכריות צבעוניות (עדשים / m&m / מה שיש לכם בבית)

אופן ההכנה

  • מתחילים בחימום מראש של תנור ל-160 מעלות
  • במיקסר עם וו גיטרה נערבב יחד את החמאה ואת שני הסוכרים עד שנקבל מרקם קרמי
  • נוסיף כל ביצה בנפרד, ונערבב אחרי כל הוספה. לא נשכח לגרד את דפנות הקערה עם לקקן כדי לוודא שהכל מתערבב
  • נוסיף את תמצית הוניל ונערבב.
  • לנפות את הקמח והקקאו בקערה נפרדת, ונוסיף את אבקת האפיה וסודה לשתיה ונערבב לאיחוד
  • נשפוך את תערובת היבשים לקערת המיקסר, ומעליה נשפוך את הסוכריות הצבעוניות, ונערבב רק עד לאיחוד
  • בעזרת 2 כפיות או בעזרת הידיים, ליצור כדורונים קטנים ונניח על תבנית עם נייר אפייה. נקפיד להשאיר מרווחים בין כל כדורון כי העוגיות מתרחבות במהלך האפייה. מומלץ לא לשים יותר מ-16 על אותה תבנית.
  • נאפה למשך 12-14 דקות או עד שהעוגיות משחימות בקצוות
  • נצנן ונגיש
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.