מתחילים בחימום מראש של תנור ל-160 מעלות
במיקסר עם וו גיטרה נערבב יחד את החמאה ואת שני הסוכרים עד שנקבל מרקם קרמי
נוסיף כל ביצה בנפרד, ונערבב אחרי כל הוספה. לא נשכח לגרד את דפנות הקערה עם לקקן כדי לוודא שהכל מתערבב
נוסיף את תמצית הוניל ונערבב.
לנפות את הקמח והקקאו בקערה נפרדת, ונוסיף את אבקת האפיה וסודה לשתיה ונערבב לאיחוד
נשפוך את תערובת היבשים לקערת המיקסר, ומעליה נשפוך את הסוכריות הצבעוניות, ונערבב רק עד לאיחוד
בעזרת 2 כפיות או בעזרת הידיים, ליצור כדורונים קטנים ונניח על תבנית עם נייר אפייה. נקפיד להשאיר מרווחים בין כל כדורון כי העוגיות מתרחבות במהלך האפייה. מומלץ לא לשים יותר מ-16 על אותה תבנית.
נאפה למשך 12-14 דקות או עד שהעוגיות משחימות בקצוות
נצנן ונגיש